Clínica Veterinària General de Barberà

de dilluns a divendres, de 10 a 13,30 i de 16 a 20,30 h i dissabtes, de 10,30 a 13,30 h

(clica per horari d'estiu)

Visites a domicili

tel. 93 119 66 53
equipBackground

Equip

DRA. NAUSICA CORNADÓ PASCUAL

nausicaGerent i directora clínica de la Clínica Veterinària General de Barberà Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2008 i membre d’AVEPA.

Ha realitzat estàncies i cursos a les Universitats d’ Estats Units a Mississipi i Illinois, Barcelona (UAB) i Zaragoza (Unizar). A més ha estat en Hospitals a Melbourne (Austràlia) per especialitzar-se en cirurgia.

Assisteix de manera regular a cursos i seminaris de petits animals i exòtics per mantenir una formació continuada.

Una de les seves grans aficions és el canicross (correr amb la seva gossa Leeloo @nausica.leeloo), el bikejoring (bici amb el gos) i el skijoring (esquí de fons amb el gos). Actualment posseeix els títols de Campiona de Catalunya de Canicross sobre neu 2017-2018, Tercera de Canicross sobre Terra 2017-2018 i Campiona de la Lliga Catalana 2017-2018 i  Campinona d’Espanya de Skijoring 2017-2018.

 

LAURA LÓPEZ EXPÓSITO

lauraLa Laura és la perruquera i auxiliar de la clínica. Ella us podrà assessorar en tot tipus de talls i accessoris pels vostres gossos així com joguines que li volgueu encarregar. La trobareu a recepció, a la perruqueria o ajudant a consulta.

Té dues mascotes, la Sora un border collie #influencer @heyitssora que no se li acaba l’energia i un cavall, el Quim! També té dues ratetes mogudes el Bruno i la Història.

Una de les seves grans aficions és muntar a cavall sempre que pot i gaudir de la natura.

 

 

NÚRIA MORILLAS BAÑOS

NúriaLa Núria és l’auxiliar tècnic de la clínica, és la nova incorporació a l’equip aquest 2019. La trobareu a la recepció, ajudant a consulta 0 al quiròfan. Ha estudiat a l’Hospital Veterinari de la UAB i ha fet voluntariats a l’estranger amb animals salvatges i també a la protectora.

Té dues mascotes! El Nanuc un collie #influencer @supernanuc i l’Aura la nova incorporació un cadellet de podenc una mica tímid però molt simpàtic.

Unes de les seves grans aficions és l’atletisme, el canicross i gaudir de la muntanya.

 

AUXILIARS I VETERINARIS EN PRÀCTIQUES

De tant en tant tenim veterinaris i auxiliars en pràctiques que ens ajuden molt en la nostra feina i estem encantades de formar-los.