de dilluns a divendres, de 10 a 13,30 i de 16 a 20,00 h, els dissabtes hores concertades (clica per horari d'estiu i festius) Visites a domicili
tel. 93 119 66 53
equipBackground

Equip

NAUSICA CORNADÓ PASCUAL

nausicaGerent i directora clínica de la Clínica Veterinària General de Barberà Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2008 i membre d’AVEPA.

Ha realitzat estàncies i cursos a les Universitats d’ Estats Units a Mississipi i Illinois, Barcelona (UAB) i Zaragoza (Unizar). A més ha estat en Hospitals a Melbourne (Austràlia) per especialitzar-se en cirurgia.

Assisteix de manera regular a cursos i seminaris de petits animals i exòtics per mantenir una formació continuada.

Una de les seves grans aficions és el canicross (correr amb la seva gossa Leeloo), el bikejoring (bici amb el gos) i el skijoring (esquí de fons amb el gos). Actualment posseeix els títols de Campiona de Catalunya de Canicross sobre neu, Tercera de Canicross sobre Terra 2017-2018 i Campiona de la Lliga Catalana 2017-2018 i  Campinona d’Espanya de Skijoring 2017-2018.

 

 

MARIA CALDERÓN

image_6487327 (1)La Maria és l’auxiliar de la clínica. Ella us podrà assessorar en tot tipus de productes i accessoris pels vostres gossos així com joguines que li volgueu encarregar. La trobareu a recepció, al quiròfan o ajudant a consulta.

Ella programarà l’agenda i donarà cita pels vostres animals per evitar esperes innecessàries a la clínica.

 

 

AUXILIARS I VETERINARIS EN PRÀCTIQUES

De tant en tant tenim veterinaris i auxiliars en pràctiques que ens ajuden molt en la nostra feina i estem encantades de formar-los.