de dilluns a divendres, de 10 a 13,30 i de 16 a 20,00 h, els dissabtes hores concertades (clica per horari d'estiu i festius) Visites a domicili
tel. 93 119 66 53

Córrer amb gos CANICROSS

Preparat/da per fer exercici amb el teu millor amic?

Segurament ja deus córrer i ara tens la oportunitat de compartir-ho amb el teu pelut, doncs ja fa molts anys va néixer el canicross.

Que és el canicross?

Una disciplina esportiva derivada del mushing on es crea un vincle molt especial amb el gos. Consisteix en córrer amb un cinturó o arnés unit al gos a través d’una línia de tir. El gos SEMPRE haurà de portar un arnés especialitzat per evitar lesions quan estiri i MAI haurà d’anar lligat al coll mentre correu. Una altra norma és que no es pot estirar del gos excepte per guiar-lo i lo ideal és que segueixi les teves indicacions, per tant el gos sempre ha d’anar per davant teu. Però lo més important és que gaudiu d’aquest esport com a binomi. Ara us aviso que…. enganxa!

Hi ha altres modalitats com el bikejoring (fer bici amb el gos) o skiijoring (esquí de fons amb el gos), tot és buscar l’esport que més us agrada i poder-lo compartir JUNTS.

La vostre veterinària ha competit durant molts anys amb la seva gossa Leeloo han format un equip que ha guanyat un campionat de Catalunya i varies lligues populars. Així que… qui millor per recomanar-vos i assessorar-vos? Veniu i pregunteu!

Diseño sin título